Fotograaf

Danny Rossen


Tijdens mijn studie op het Sint Lucas in Boxtel ben ik in aanraking gekomen met de fotografie. In die tijd experimenteerde ik nog met filmrolletjes, analoog dus. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflex. Gedurende de lessen leerde ik geleidelijk aan diverse facetten van de fotografie. Wat later combineerde ik fotografie met het uitgaan. Twee leuke bezigheden in één! Iedere keer dat ik op pad ging probeerde ik mezelf te overtreffen. Dit doe ik inmiddels alweer sinds 2005.

Door in 2009 mij bij Partyflock aan te sluiten, is alles in een stroomversnelling gekomen. Hier ging ik steeds meer shoot doen en werd mijn werk steeds bekender. Hier ontstond de passie en de drive voor mij.

Sinds 2013 jaar heb ik mijn fotografie naar een professioneler niveau gebracht door als freelance fotograaf aan de slag te gaan, toen heb ik mij ingeschreven bij KvK. Dit doe ik voor diverse opdrachtgevers in de evenementenbranche, artiesten en modellen. Op deze evenementen of in de stduio creëer ik de beeld content voor hen. Deze worden daarna voor diverse doeleinden gebruikt.

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op. Heb je interesse in een samenwerking of ben ik de juiste persoon voor het maken van jouw beeld, aarzel niet en mail mij.