Fotograaf

Danny Rossen


Tijdens mijn studie op het Sint Lucas in Boxtel ben ik in aanraking gekomen met de fotografie. In die tijd experimenteerde ik nog met filmrolletjes, analoog dus. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflex. Gedurende de lessen leerde ik geleidelijk aan diverse facetten van de fotografie. Wat later combineerde ik fotografie met het uitgaan. Twee leuke bezigheden in één! Iedere keer dat ik op pad ging probeerde ik mezelf te overtreffen. Dit doe ik inmiddels alweer ruim 12 jaar.

Sinds 6 jaar heb ik mijn fotografie naar een professioneler niveau gebracht door als freelance fotograaf aan de slag te gaan. Dit doe ik voor diverse opdrachtgevers in de evenementenbranche, artiesten en modellen. Op deze evenementen of in de stduio creëer ik de beeld content voor hen. Deze worden daarna voor diverse doeleinden gebruikt.

Dit alles doe ik naast mijn werkzaamheden bij een fotowinkel in Wijchen, Foto de Vakman. Hier vind ik het contact met mensen erg leuk en probeer ik de mensen wegwijs te maken binnen de fotografie.

Een tijdje geleden ben ik ook een nieuwe uitdaging aan gegaan als nieuwe docent bij Fotostudio Wijchen. Hier geef ik de workshop “Basis Fotografie” voor mensen die zich willen verdiepen in de wereld van de fotografie. Hier vertel ik met mijn passie over de fotografie en leer ik hen de theorie achter het fotograferen.

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op. Heb je interesse in een samenwerking of ben ik de juiste persoon voor het maken van jouw beeld, aarzel niet en mail mij.